SkavtČAROVNIK Kako lahko izboljšamo Skavt?AROVNIK? Uporabili ste vse svoje glasove in ne boste mogli objaviti nove ideje, vendar še vedno lahko iščete in komentirate obstoječe ideje. Obstajata dva načina, da bi dobili več glasov: Ko bo administrator zaprl idejo, za katero ste glasovali, boste dobili vaše glasove za to idejo nazaj. Svoje glasove lahko iz odprte ideje, ki ste jo podprli, odstranite. To see ideas you have already voted on, select the “My feedback” filter and select “My open ideas”. Več info ... Vpiši svoj predlog (mišljenje…) Ponastavi Vpišite svojo idejo, mi pa jo bomo poiskali, da vidite, če jo je nekdo že predlagal. Če podobna ideja že obstaja, lahko zanjo glasujete in komentirate. Če ne obstaja, jo lahko objavite vi, da lahko ostali glasujejo zanjo. Vpišite svojo idejo, mi pa jo bomo poiskali, da vidite, če jo je nekdo že predlagal. Opiši svojo idejo… (opcijsko) 1 2 3 glasovi Prijava prestine Vaš elektronski naslov Preveri! neveljaven elektronski naslov (premišljujem...) Ponastavi ali se vpiši z UserVoice geslo Pozabljeno geslo? Ustvari geslo Vaše ime Strinjam se s pogoji uporabe Prejeli boste potrditveno e-pošto s povezavo za ustvarjanje geslo (po želji). Vpiši se kot (Odjava) Zapri Zapri Pošlji idejo Prekliči Pošiljanje v teku... Glasuj za obstoječo idejo () ali Objavi novo idejo… Vročeideje Topideje Noveideje Status Zavrnjeno (1) Moje povratne informacije Moje ideje Moji komentarji ~ Ni najdenih idej ~ Don’t see your idea? Objavi novo idejo…